torstai 30. lokakuuta 2014

Halloween naamiot

    Tyttönen on tällä hetkellä aikamoinen kissafani, jokaisesta kirjasta etsitään kissan kuvia ja kissa sana tulee jo selkeästi. Halloween naamioksi muotoutui siis kissa. Naamio on super helppo hurautus kahdesta fleecepalasta. Toiseen kankaaseen laitoin tukikankaan ja on mielestäni ihan riittävä, korvat pysyy hyvin pystyssä. Nurjat puolet siis vastakkain ja suoralla ympäri, samalla kuminauhat kiinni. Silmät on myös ommeltu suoralla ympäri ja sen jälkeen leikattu reiät. Korvat samoiten suoralla. Naamion kaveriksi ajattelin valkoista tekoturkisliiviä, mustaa paitaa ja mustat leggarit.



Pojalle olen jo aiemmin ommellut samalla systeemillä zorron naamion ja niitä onkin jo useampi, koska jos on kavereita kylässä pitää tietysti kaikilla olla naamiot. Tästä syystä myös viittoja on useampi kappale. Batman naamari on kartongista leikattu, joka on tietysti kaikista nopein, mutta ei valitettavasti kestä batmanin menoa. Kuminauhan reiän kohdalla on kaksinkertainen kartonki, ettei ihan heti repeäisi.



Sovituskuvat jäi ottamatta.. Kissa suostui laittamaan asun päälle, mutta ei pysynyt paikoillaan. Batman olisi pysynyt paikoillaan, mutta ei suostunut laittamaan asua päälleen.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti