keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Ebba II ja Kolme erilaista blogia -haaste


Mekkotehtaan Ebba nro 2. 

Ebba innostuksessani ompelin toisenkin samanlaisen. Tässä mekossa kaava on muokkaamaton ja röyhelöissä käytin ohjeen mukaan rullapäärmettä. Ainoastaan helmaröyhelön yläreunasta jouduin jättämään rullapäärmeen pois ja ompelin tavallisen sauman tilalle. Jostain syystä saumurini ei nyt suostunut rullapäärmettä ompelemaan enempää, joten luovutin tuon yhden reunan kohdalla. Kangas on Eurokankaan viskoosipaloista. Malliksi sain houkuteltua veljen avovaimon niin kuin edellisessäkin postauksessa. Kuvat on otettu mökkimaisemissamme Pohjois-Karjalassa.


Haaste

Helmoja ja hepeneitä -blogin Kristalta sain Kolme erilaista blogia -haasteen. Olen todella iloinen, että Krista on huomannut minun blogini! Hänen blogistaan löytyy paljon taidokkaasti ommeltuja mekkoja, mutta myös paljon muita ihania itse tehtyjä vaatteita. Vaatteissa on usein kokeiltu jotain erikoistekniikkaa tai niistä löytyy jokin muu kaunis yksityiskohta. Käykäähän ihastelemassa!

Minä laitan haasteen eteenpäin kolmelle seuraamalleni blogille: Jääkarhumaa, Tilkunpaikka ja Hippusia. Jääkarhumaassa voi ihastella mitä kaikkea kaunista voi tehdä vanhaa materiaalia hyödyntäen. Tilkunpaikka -blogissa ommellaan paljon vaatteita pienelle tytölle. Vaatteissa on käytetty ihania kuoseja sekä niissä on usein jokin pieni juju. Kokonaisuudessaa vaatteet ovat hyvin söpöjä. Hippusia blogissa taas keskitytään neulomiseen. Blogin taidokkaasti neulotut tuotteet ovat myös kauniisti kuvattu. Neuleiden värimaailma on myös aivan ihana. Siinäpä kolme erilaista blogia, joihin kannattaa käydä tutustumassa!
10 kommenttia:

 1. Onpa siellä upeat kuvausmaisemat teillä! Ihanasti sopii kaunis mekko noihin maisemiin. Kiva, kun otit haasten vastaan, täytyykin käydä kurkkaamassa tuota neuleblogia, jota en tiennyt aikaisemmin, Toisia tuleekin jo seurattua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä maisemia tulee taas talvella ikävä, onneksi tuli nyt tallennettua muistiin. Ja mekko sopi minunkin mielestä hyvin tuohon taustaan. :)

   Poista
 2. On se vaan kaunis! Ja upeat maisemat. :)
  Kiitos blogivinkeistä, pitää käydä kurkkimassa!

  VastaaPoista
 3. Kaunis on ja kiva kuosi! Jotain tuon tyyppistä taisinkin hipelöidä viimeksi Eurokankaan palalaareissa sukellellessani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Siellä palalaareissa on nyt ollut useampiakin ihania kuoseja, kun vain ehtisi ommella. :)

   Poista
 4. Kiitos haasteesta, pitääpä ottaa koppi! :) Hieno mekko, tällaiselle pienirintaiselle tuollainen yläosa toisi vähän tasapainoa etupuolelle, pitää muuten laittaa muistiin! Jäin katsomaan tuota lettiäsi, ihana! Olen itse aivan kädetön letittäjä, vaikka hiuksia kyllä riittää. Pitäsköhän mennä sellaiselle letityskurssille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla taas on tuota rintavarustusta ja tämä mekko onkin rajamailla ettei korosta sitä liikaa, mutta pidän silti tuosta mallista. Näihin kuviin sain houkuteltua kaverini malliksi, joten paksu letti kuuluu siis hänelle. Se on kyllä helppo tehdä: kahta hiuspötköä kieputetaan ja alhaalta aina lisätään hiuksia. Erilaiset letit on kyllä ihania, onneksi on myös lettikursseja! :)

   Poista
 5. Ihana mekko! :) Sinulle olisi haaste blogissa http://unelmallinen.blogspot.fi/2015/08/blogihaasteet.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tartun haasteeseen sopivan hetken tullen :)

   Poista