keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kaksivuotiaan juhlamekko

Sunnuntaina juhlimme tylleröisen 2-vuotissyntymäpäivää. Juhlamekoksi ompelin Mekkotehtaan Mia-mekon. Mekon etuhelmaa on kohotettu ja alle lisätty vuori sekä parit helmarimpsut. Mia-mekon muutoksiin löytyy ohjeet täältä
Kankaat on Eurokankaasta, paitsi raidallinen helmarimpsu on vanhasta miesten paidasta. Mekko on kokoa 86/92cm. Pitkään mietin tuota ilmapallokuosia, että onko hyvä mekkokankaaksi vai onko se enemmän sisustuskuosi, mutta otin riskin..


                 

Sukkahousut lähti heti kakun syönnin jälkeen. Suklaakakkua ja valkoiset sukkahousut.. Onneksi mekko säästyi.Onneksi voi pyöritellä helmaa, kun vähän jännittää.Karkkikippo oli juuri sopivalla korkeudella.Juhlat meni niin vauhdikkaasti, että seuraavana päivänä otettiin vielä kuva puhtaalla paidalla ja sukkahousuilla. :)12 kommenttia:

 1. Onpa kaunis mekko! Uskaliaan villi tuo helma. Kiva kolttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Helma on kyllä villi :) voisin tehdä lisääkin näitä helmarimpsumekkoja!

   Poista
 2. Onnea Elli!!! Kaunis mekko ja ilmapallokangas passa tohon täydellisesti. Juhlakampaukseen ei tarvinnu käyttää aikaa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huh, hyvä jos kangas näyttää hyvältä. Juhlakampaus oli tosiaan nopea! :) Jos sitten vanhojen tansseihin sais kampauksen. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän siitä ihan suloinen tulikin vaikka tuota kangasta ensin mietin.. :)

   Poista
 4. Kaunis mekko ja tosi söötti kangas. Käy erinomaisesti Mia-mekkoon! Onnee tytsylle <3

  VastaaPoista
 5. Niin kaunis mekko. Kesää vasten olisikin kiva meidän neidille ommella jotain mekkoja, tosin hän on jo tokaluokkalainen, mutta ehkäpä vielä kelpuuttaisi mekkoja päälleen:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kanneli! Tokaluokkalainen saattaa olla kyllä rajalla käyttääkö mekkoja, mutta aina kannattaa yrittää! :)

  VastaaPoista